Meet Viv from Nailart-Addict

TGIF! πŸ™‚

Today I’d like you to meet Viv from Nailart-Addict πŸ˜€

Hi all, let me introduce myself. I am Viv (also known as Nailart-Addict) and the owner of the blog called … Nailart-Addict. I will be your guest host for today. I hope you’ll enjoy the Polish Alcoholic nailart for today.

Hoi allemaal, laat ik me eerst even netjes voorstellen. Ik ben Viv (ook wel bekend als Nailart-Addict) en de eigenaar van het blog genaamd … Nailart-Addict. Vandaag ben ik jullie gastvrouw. Ik hoop dat jullie zullen genieten van je momentje hier vandaag met de Polish Alcoholic nailart van vandaag.

For this guestpost I decided to do a nailart matching the colors of the Polish Alcoholic banner and logo. I wanted to do something else… Something new to me. A gradient with a foil on top. But still I needed to colors to peek true. LOL Yes dear Sabrina this one is dedicated to you!1

Voor het gastartikel van vandaag heb ik ervoor gekozen om een nailart te maken die ik in de kleuren van het Polish Alcoholic logo en de banner heb gemaakt. Speciaal voor deze nail art wilde ik ook eens (voor mij) iets nieuws proberen. Een gradient met een volledige foil erover. Maar, wel zo dat de kleuren zichtbaar blijven. LOL Ja lieve Sabrina deze is speciaal voor jou!

With essie go giza as the base and essie madison ave-hue I made the gradient. I applied two coats of topcoat over it. Yep gradients like lurking topcoat to get smooth. πŸ˜‰

Met Essie go ginza als basis en Essie madison ave-hue maakte ik de gradient. Om de gradient good glad te krijgen bracht ik twee laagjes topcoat aan. Ja gradient die lusten er wel van hoor.Β πŸ˜‰2

When this was completely dry, and I mean really dry I searched for the right size on each nail and placed the full nail foil on top. Whohooo alsmost with out wrinckles!

Toen dit compleet droog was, en dan bedoel ik ook echt droog heb ik de juiste maten voor mijn nagels van deze nagelfolie bij elkaar gezocht en plaatste deze over de gradient. En jipiieeeee bijna zonder rimpels of vouwtjes!3Well my dears I hope you like it! It turned out just like I can imagine the real Polish Alcoholic feminine and sturdy.

Nou lieverds ik hoop dat jullie het leuk vonden. Voor mij is deze nail art precies zo zoals ik me de echte Polish Alcoholic kan voorstellen; vrouwelijk en stoer.

Thanks Viv for this gorgeous mani and your kind words! This is lovely! Great job! You’re too sweet! :*

16 thoughts on “Meet Viv from Nailart-Addict

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s